sunnuntai 3. elokuuta 2014

Nyt loppui se valokuvaaminen.

Kyllä tästä varmaan jaksaa yksi jos toinenkin valittaa mutta aijon itsekin liittyä joukkoon. Etenkin kesäisin on pakko kerätä sosiaaliseen mediaan joka ikinen auringon nousu, lasku, päivän vaateasu, aamukahvi, nurmikko, jokainen kukka joka tulee vastaan. Kaikkea pitää valokuvata ja se on pakko laittaa jonnekin muiden ihailtavaksi.

Lähdet näkemään kavereita ja molemmat valokuvaatte omaa kahvia, kaverin kahvia, kaveria, itseään kaverin kanssa, näköalaa, itseään näköalan edessä ja kaveria näköalan edessä. Koko päivä meneekin jo siinä valokuvaamisessa, ja sitä kaverin näkemistä ei juurikaan tapahdu. No, eipä siinä, kaveri tekee luultavasti tismalleen samaa. Syy siihen miksi se onkin niin aikaa vaativaa se valokuvaaminen on se että tarkoituksena on antaa itsestään ja omasta elämästä mahdollisimman loistokas ja ihailtava kuva. Et vaan käy juomassa kupillisen kahvia vaan se on #coffee #bestfriend #sunnyday #lovesummer ja yhtäkkiä tavallinen kahvihetki seepiafilterin läpi näyttääkin jo paljon siistimmältä muiden silmissä kun mitä se oikeastaan oli.

Siinä sitten yhdessä voidaan ihailla toistemme kahvikuppeja päivästä toiseen kyllästymättä ja sekä kilpailla muiden joukossa parhaasta imagosta kuten myös salaa kadehtia kaikkien muiden kuvia ja tykkäysmäärää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti