torstai 4. huhtikuuta 2013

Rekordermikä?

Tämä on ehkä loppuunjauhettu aihe mutta miksi tehdä lakritsikurpitsamansikkaMannerheim-makuista jäätelöä tai karkkia kun kaikki loppujen lopuksi safkaa niitä samoja ässämiksejä mitä on syönyt skidistä lähtien koska ne on niin hyviä. Nyt kun Fazerilta tuli vanhat Merkkari-karkit takaisin ne jopa loppuivat Fazerin omista varastoista kun möivät niin hyvin. Miksi ei tehdä uutuuskarkkeja joissa on tavallisia makuja kun ei kukaan oikeasti niistä minttumaksalaatikko-sähellyksistä pidä kuitenkaan. Tai vielä parempi kysymys, miksi ylipäätään tehdä uutuuskarkkeja? Kuka on koskaan kyllästynyt vanhojen karkkien makuun. Sama pätee johonkin Rekorderlig ( en jaksanut Googlata miten toi kuuluu kirjottaa ) siidereihin jossa on sitruunakarambolamaissimaku. Jos baareissa myydyin juoma on kuitenkin keppanan jälkeen joku Ville Vallaton joka maistuu maidon lisäksi miedosti jollekin mintulle, millä logiikalla ihmiset haluaisivat kaupasta ostaa jotain ihan ihme makumiksejä jotka loppujen lopuksi maistuu Gambina-vivahteella vatsahapoilta? Ei niistä litkuista kuitenkaan erota että "Mm, tässä tämä kiiwi kyllä erottuu selvästi tästä mantelista ja jälkimaku kivan sinappinen" vaan se maistuu vaan kummalliselle eikä siitä kuitenkaan pidä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti